Zanimivo ...
02. 11. 2018

Med pregledovanjem internetne strani Dobre države sem naletel na tole sliko.
Poglejte kdo krije hrbet gospodu Dobovšku iz Dobre države. Naš dolgoletni "prijatelj" g. Kosec iz Ministrstva za infrastrukturo, ki tako vztrajno podpira vetrne elektrarne. Zdaj so mi jasne nekatere poteze stranke Dobra država glede reklamiranja vetra in podpore kandidatu g. Možetu na lokalnih volitvah v občini Divača. Očitno dolgoletna naveza deluje in skuša še vedno vriniti vetrne elektrarne na območju KS Senožeče. Do včerajšnjega dne pa g. Dobovšku & company pa ni nič zanimalo kako je z vetrnimi elektrarnami v Sloveniji. Zdaj pa so čisti in zeleni
.

 

Citat iz programa Dobre države:

Temelji Dobre države slonijo na odpravljanju vpliva škodljivih, neformalnih institucij, ki generirajo koruptivne prakse, sledenju in odkrivanju spornih denarnih tokov v škodo javnega interesa, minimiziranju anomalij, ki dnevno požirajo razpoložljiva javna sredstva. Odgovor je v transparentnem in sodobnem upravljanju države, ki sledi trendom, okoliščinam in izkušnjam na globalni ravni v povezavi s specifičnostjo Slovenije.

 

In on bodo odpravljali koruptivne prakse, odkrivali sporne denarne tokove in transparentno upravljali državo. VIDIMO ŽE KAKO TO DELUJE G. DOBOVŠEK!!!   

Starejša novica
   
Novejša novica
   
Na vse novice